ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια! «Έβρεξε» προβλήματα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια! «Έβρεξε» προβλήματα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά οι κρατικοί φορείς πιάστηκαν αδιάβαστοι με αποτέλεσμα ύστερα από μια νεροποντή να πλημμυρίσουν δρόμοι και η διέλευση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τις οποίες μας απέστειλε αναγνώστης της ιστοσελίδας μας από την κεντρική λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια στη πόλη του Ζήνωνα η στάθμη του νερού στους δρόμους είναι ιδιαίτερη αυξημένη ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις που αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στη μέση του δρόμου.

«Ας μας ενημερώσουν την επόμενη φορά, να μην πάρουμε τα αυτοκίνητα αλλά τις βάρκες» ήταν το σχόλιου της αναγνώστριας που επικοινώνησε με το ThemaOnline

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE