ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η γυναίκα βιάστηκε 43.000 φορές μέσα σε 4 χρόνια-Κακοποιούνταν από 30 άνδρες τη μέρα

Αυτή η γυναίκα βιάστηκε 43.000 φορές μέσα σε 4 χρόνια-Κακοποιούνταν από 30 άνδρες τη μέρα

Ανάμεσα στους βιαστές της ήταν αστυνομικοί, ιερείς και δικαστές...

Την ωμή και σκληρή αλήθεια, αυτή που ζουν χιλιάδες θύματα trafficking, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο CNN η 24χρονη Κάρλα Τζατσίντο από το Μεξικό, η οποία σε ηλικία ΜΟΛΙΣ 12 ετών, έπεσε θύμα σωματεμπορίας.

Μέχρι την ηλικία των 16 ετών (μέσα σε τέσσερα χρόνια δηλαδή), η Κάρλα είχε βιαστεί… 43.000 φορές, ενώ ανά μέρα αναγκαζόταν να συνευρεθεί ερωτικά με 30 άνδρες.

Σήμερα, στα 24 της, η Κάρλα (πρώην θύμα trafficking) που πλέον βοηθά θύματα σωματεμπορίας ως ακτιβίστρια, περιγράφει πως τα μέλη του κυκλώματος την προσέγγισαν και την δελέασαν με δώρα και χρήματα για να την αποσπάσουν από την προβληματική οικογένειά της, και στη συνέχεια τη μετέφεραν στην Γκουανταλαχάρα αναγκάζοντάς την να γίνει πόρνη.

Mάλιστα δεν έκρυψε πως ανάμεσα στους βιαστές της ήταν και άνθρωποι του νόμου αλλά και της θρησκείας, όπως αστυνομικοί, ιερείς και δικαστές:

«Με εξώθησαν στην πορνεία στα 12 μου. Υπήρχαν άνθρωποι που γελούσαν επειδή εγώ έκλαιγα. Έπρεπε να κλείσω τα μάτια μου για να μη δω τι μου έκαναν. Σκέφτηκα ότι ήταν αηδιαστικοί. Ξέρουν ότι ήμασταν ανήλικες, δεν είχαμε καν αναπτυχθεί. Ήμασταν θλιμμένες. Αλλά τώρα, ο κόσμος με ακούει».

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top