Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) εξελέγη ο δημοσιογράφος Γιώργος Φράγκος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που άρχισε το πρωί της Τετάρτης (7/12) και ολοκληρώθηκε στις 18.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ο Γιώργος Φράγκος έλαβε 142 ψήφους, ήτοι ποσοστό 54%, ενώ ο ανθυποψήφιός του Κωστής Διογένους έλαβε 77 ψήφους (29%) και η ανθυποψήφιά του Νάνσια Παλάλα 41 ψήφους (17%).

Τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ είναι οι εξής: Γιώργος Θεοδούλου, Αριστείδης Βικέτος, Γιάννης Σεϊτανίδης, Λένια Καρατζιά, Χρίστος Χριστοφίδης, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Ριρής και Χρίστος Γεωργίου    και επιλαχόντες Σπύρος Σωτηρίου, Στέλιος Ξιουρής, Γιώργος Χρυσάνθου, και Ελενα Σταύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE