ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια του αγώνα – Περίμεναν επί μιάμιση ώρα το ασθενοφόρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια του αγώνα – Περίμεναν επί μιάμιση ώρα το ασθενοφόρο

Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή σημειώθηκε στον αγώνα Εθνικού Λατσιών – Πέγειας στο πλαίσιο της Γ’ κατηγορίας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας αλλά και ο τραυματίας σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην ιστοσελίδα μας περιμένουν επί ενάμιση ώρα ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε βιαία κατά την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση του ώμου.

Τονίζεται ότι το τραυματισμός σημειώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι και ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο μέχρι τις 16:30 δεν είχε καταφθάσει.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλων, ο γιατρός του γηπέδου, ξεκαθάρισε ότι η μεταφορά του στο Νοσοκομείο είναι απαραίτητη να γίνει με ασθενοφόρο και όχι με ιδιωτικό όχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας  διεξήχθη στο στάδιο της Δόξας Παλιομετόχου λόγω επανασποράς του γηπέδου του Εθνικού Λατσιών.

Νεότερη ενημέρωση: 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και πενήντα λεπτών.

Η δικαιολογία ήταν τα αυξημένα τροχαία ατυχήματα που επισυνέβησαν εκείνο το χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE