LIFESTYLE

Αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστρια του DanSing For You 6;

Αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστρια του DanSing For You 6;

Άρχισε δειλά-δειλά ο σχεδιασμός του φιλανθρωπικού σόου του MegaOne που εδώ και 5 χρόνια μας κρατά συντροφιά τα βράδια της Κυριακής. Τι και αν ο ανταγωνισμός αύτη τη χρονιά θα είναι αυξημένος στο κανάλι του Αρχαγγέλου δηλώνουν έτοιμοι και για τον 6ο κύκλο.

Ήδη το trailer του DanSing For You 6 «παίζει» στο MegaOne και λογικά θα γίνονται και οι συζητήσεις με τους επώνυμου που θα στελεχώσουν και φέτος τα ζευγάρια σε χορό και τραγούδι.

Γρίφος υπάρχει γύρω από το όνομα της παρουσιάστριας, καθώς η Χριστιάνα Αριστοτέλους που βρισκόταν στο «τιμόνι» τα προηγούμενα χρόνια κούνησε μαντήλι και πλέον βρίσκεται στον Alpha Κύπρου.

Ωστόσο στο MegaOne φαίνεται πως επενδύουν πολλά στην Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και αυτό φαίνεται από τις δύο εκπομπές που της έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Πρώτα το «Ξυπνήσατε» και τώρα το «Όλα για Σένα» ενώ η Κωνσταντίνα είχε παρουσιάσει και το Star Κύπρος 2016.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό  TV Capuccino πιθανότατα αυτή θα μας καλησπερίζει και τα βράδια της Κυριακής, παρουσιάζοντας το DanSing For You 6.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top