Kαλό ταξίδι: Έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Βανέζος

Kαλό ταξίδι: Έφυγε από τη ζωή ο Χρίστος Βανέζος

Θλίψη εκφράζει το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΕΟ Λευκωσίας – Κερύνειας, για το θάνατο του Χρίστου Βανέζου.

Σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη 15/12, το ΤΣ ΠΕΟ Λευκωσίας – Κερύνειας αναφέρει ότι ο Χρίστος Βανέζος υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα της ΠΕΟ για πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε Γραμματέας της ΠΕΟ Λευκωσίας από το 1983 μέχρι το 1990.

Επίσης, αναφέρει ότι συνέβαλε με την δράση του, στην βελτίωση της ζωής των εργαζομένων και της καταξίωσης της ΠΕΟ μέσα στους εργαζόμενους και ευρύτερα την κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE