LIFESTYLE

Αφήνει αιχμές για χτυπήματα κάτω από τη μέση η Αριστοτέλους! Πώς αντιδρά;

Αφήνει αιχμές για χτυπήματα κάτω από τη μέση η Αριστοτέλους! Πώς αντιδρά;

Η παρουσιάστρια δεν είναι η πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις...

H Χριστιάνα Αριστοτέλους πόζαρε για το εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού «Τηλε Ωρες», όπου μίλησε για όλα, δίνοντας απαντήσεις που θα συζητηθούν. 

Μετά από αρκετές εκπομπές στον αέρα πως αισθάνεσαι πλέον για την αλλαγή που έκανες;
Έχουν περάσει 3 μήνες και νοιώθω ακόμη καλυτέρα απ ότι στην αρχή. Η αίσθηση μου για τον Alpha ήταν πολύ θετική από την πρώτη μέρα, όταν όμως μπήκα για τα καλά και σηκώσαμε μανίκια όλοι μαζί να δουλέψουμε, τότε εκεί ένοιωσα ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σημαντικό να είμαστε πραγματικά και ουσιαστικά καλά στη δουλειά μας γιατί εκεί περνούμε πολύ περισσότερο χρόνο απ ότι σπίτι μας.

Άξιζε τον κόπο;
Όταν αρχίζεις να δημιουργείς, να νοιώθεις παραγωγικός και να χτίζεις κάτι λιθαράκι λιθαράκι με κόπο και με πολλή δουλεία τότε με όλη μου την κάρδια σου λέω πως ναι αξίζει κάθε κόπος και κάθε προσπάθεια.

Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης; Είσαι από αυτούς που αγχώνονται;
Εννοείται ότι παρακολουθώ τα νούμερα σε καθημερινή βάση, είναι ένα εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας. Δε θα βάλω ξυπνητήρι για να τα δω αλλά όταν σηκωθώ είναι μέσα στα πρώτα πράγματα που θα κάνω.

Πόσο δύσκολο είναι να εκτίθεσαι καθημερινά στον αέρα και να είσαι πάντα σε καλή διάθεση;
Είναι και δεν είναι, με την έννοια ότι συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωή όλων καθημερινά που δεν σου επιτρέπουν να είσαι πάντα στην ίδια διάθεση. Βέβαια πάρα πολλές φόρες μπορεί να είχα κάτι να μου συνέβαινε και βγαίνοντας από την εκπομπή να ένοιωθα πολύ καλυτέρα. Με βοηθά πάρα πολύ αύτη η καθημερινή επαφή με τον κόσμο, αγαπώ τόσο πολύ την εκπομπή και όλη αύτη την επικοινωνία που έχουμε. Είμαι εκεί με όλη μου την ψύχη.

Σου έχουν λείψει τα show; Θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις κάτι βραδινό;
Μου έχουν λείψει τα βραδινά show ναι, αλλά νομίζω πως το διάλειμμα σε ό,τι έχει να κάνει με αυτά ήρθε τη σωστή στιγμή. Είχα παρουσιάσει όλα τα σόου του Mega που ήμουν πολλά χρόνια και διαφορετικά κόνσεπτ μεταξύ τους, όποτε ένα μικρό διάλειμμα καμιά φορά χρειάζεται για να σκεφτείς και να δεις τι ακολουθεί.

Παρακολουθείς τον ανταγωνισμό; 
Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό με τον ίδιο τρόπο που τον παρακολουθούσα όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Πιστεύω είναι σωστό όταν είσαι στην τηλεόραση να γνωρίζεις και τη δουλειά του καναλιού που ανήκεις, αλλά βλέπεις σίγουρα και τον ανταγωνισμό.

Πολλές φορές όταν δύο παρουσιάστριες βρίσκονται «απέναντι» πολλοί μιλούν για κόντρα! Πως το σχολιάζεις αυτό;
Κάθε χρόνο βρίσκομαι απέναντι από διαφόρους ανθρώπους. Προσωπικά δεν έχω διαφορές με κάποιον. Είναι πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου αλλά είναι και ο χαρακτήρας μου να μη βλέπω κάποιον που είναι απέναντι μου σαν εχθρό. Γιατί και ο άλλος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όπως και εγώ όπως ο καθένας από εμάς. Δεν βρίσκω το λόγο για κάποια κόντρα, αν και αυτά υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα, ακόμη και το πως απαντάς σε χτυπήματα κάτω από τη μέση και πίστεψε με έρχομαι αρκετές φόρες αντιμέτωπη με αυτά αλλά κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, γιατί ποτέ, και στο λέω με το χέρι στην κάρδια, δεν έχω απαντήσει πίσω με τον ίδιο τρόπο.

Προσωπικά είσαι σε μια πολύ καλή φάση! Σε ενοχλεί όταν τα δημοσιεύματα ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή! 
Μέχρι ένα βαθμό που τα πράγματα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα όχι δεν με ενοχλεί. Με ενόχλησε όμως τη μέρα που βρήκα φωτογράφο έξω από το σπίτι. Με ενόχλησε επίσης και τη μέρα που με παρακολουθούσε φωτογράφος για μια ώρα με το αυτοκίνητο του . Όταν κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια εννοείται θα με ενοχλήσει.

Όλοι μιλούν για γάμο! Τελικά θα παντρευτείς; Και αν ναι θα το ανακοινώσεις δημόσια;
Έτσι λέμε! Πρώτα ο θεός με το καλό ναι. Ακόμη δεν έχουμε ορίσει την ημερομηνία γάμου αλλά θα γίνει σύντομα και αυτό. Έχω μοιραστεί με τον κόσμο πάρα πολλά πράγματα και δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Οπότε και σε αύτη την περίπτωση του γάμου δεν θα το κρατήσω κρυφό.

Πως σκέφτεσαι στον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Θέλω, εύχομαι και ελπίζω να είμαστε καλά να έχουμε την υγεία μας και να ζω όμορφα και απλά με την οικογένεια μου και με όλους μου τους αγαπημένους ανθρώπους κοντά μου και εγώ κοντά τους. Τα πιο απλά είναι αυτά που γεμίζουν τη ζωή μας και την ψύχη μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top