ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε σε κλάματα ο κ. Αντώνης στον αέρα του «Όλα για Σένα»: Σας εκλιπαρώ και σας ικετεύω…» VIDEO

Ξέσπασε σε κλάματα ο κ. Αντώνης στον αέρα του «Όλα για Σένα»: Σας εκλιπαρώ και σας ικετεύω…» VIDEO

Η ιστορία του κύριου Αντώνη Ζάκου είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Ο πατέρας της μικρής Λουκίας-Ελένης έχει προβληθεί πάρα πολύ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που έχουν ευαισθητοποιηθεί.

Ο κ. Αντώνης έχει φιλοξενηθεί σε πολλές εκπομπές εξιστορώντας τον Γολγοθά που ανεβαίνει η μικρή κόρη του που πάσχει από Β’ Ομόζυγο Μεσογειακής Αναιμίας. Τα νέα για το 3χρονο κοριτσάκι είναι καλά καθώς έχουν εξευρεθεί 3 δότες για μεταμόσχευση, ωστόσο ο πατέρας συνεχίζει να επιμένει ότι «δεν έχει την βοήθεια από κανένα» όπως ανέφερε στην εκπομπή «Όλα για Σένα».

Θέλει όπως δηλώνει να βρεθεί δίπλα στην κόρη του τη δύσκολη αυτή στιγμή. «Σας εκλιπαρώ και σας ικετεύω, δεν θέλω φαγητό να φάω, θέλω να είμαι μόνοι δίπλα στην κόρη μου να πάρει το γλυκό χαμόγελο της ζωής» είπε κλαίγοντας ο κ. Αντώνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top