ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν πλήρωναν τον λογαριασμό για το νυκτερινό κέντρο – Έσπασαν στο ξύλο τον φρουρό και διέλυσαν το μαγαζί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν πλήρωναν τον λογαριασμό για το νυκτερινό κέντρο – Έσπασαν στο ξύλο τον φρουρό και διέλυσαν το μαγαζί

Δεν πλήρωσαν τα €400 λογαριασμό που έκαναν και «αφήνιασαν».

Η Αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα της Κυριακής και έθεσε υπό κράτηση τέσσερα άτομα, τα οποία κτύπησαν τον φρουρό ασφαλείας σε νυκτερινό κέντρο και προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν το λογαριασμό.

Και οι τέσσερις κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Tα ξημερώματα της Κυριακής 18/12 οι τέσσερις, μετά από διασκέδαση στο κέντρο, προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό που ανερχόταν στα €400.

Όταν τους ανέκοψε ο φρουρός ασφαλείας, απαιτώντας την εξόφληση του λογαριασμού, εξαγριωμένοι αφού τον κτύπησαν άγρια άρχισαν να σπάνε καρέκλες, τραπέζια, μπουκάλες, ποτήρια, ότι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι κλήθηκαν στη σκηνή, συνέλαβαν και τους τέσσερις και τους μετέφεραν στον κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό όπου τους έθεσε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τους Μάριο Γεωργίου, 29 χρόνων, Ανδρέα Γεωργίου, 39 χρόνων, Θεόδουλο Αναστασίου, 41 χρόνων και Κωνσταντίνο Χαραλάμπους, 34 χρόνων.

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top