ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας: «Η αποχή μας κρατά ως χώρα σε στασιμότητα»

Λιλλήκας: «Η αποχή μας κρατά ως χώρα σε στασιμότητα»

Η αποχή, η αποστασιοποίηση «μας κρατεί ως χώρα και ως Δήμοι σε στασιμότητα», είπε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας και κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει σήμερα στις κάλπες.

Ο κ. Λιλλήκας, ο οποίος άσκησε το πρωί της Κυριακής 18/12 το εκλογικό του δικαίωμα για τις Δημοτικές Εκλογές στο Λύκειο Ακροπόλεως, ανέφερε ότι σήμερα οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τις τοπικές τους κυβερνήσεις.

“Οι Δημοτικές Εκλογές δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες να αποφασίσουν ποιοι θέλουν να ασχολούνται και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του Δήμου τους και της Κοινότητάς τους,” είπε, προσθέτοντας ότι “Από το αποτέλεσμα της επιλογής των ίδιων των πολιτών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η ποιότητα ζωής τους στην καθημερινότητά τους.”

«Αυτή είναι η πεμπτουσία των τοπικών κυβερνήσεων και γι’ αυτό καλώ όλους τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα του τι έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν, ανεξάρτητα του ποιες είναι οι προτιμήσεις τους, να προσέλθουν στις κάλπες. Για μας, ως Συμμαχία Πολιτών, το ξεκαθαρίσαμε από νωρίς, δεν έχουν κομματική χροιά, ούτε κομματικό χρώμα αυτές οι εκλογές», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο κ. Λιλλήκας, το λόγο, τον πρώτον και τον τελευταίο, θα πρέπει να τον έχει η τοπική κοινωνία.

«Θα πρέπει όμως και οι ίδιοι οι πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι η αποχή, η αποστασιοποίηση μας κρατεί ως χώρα και ως Δήμοι σε στασιμότητα. Είναι με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών που μπορούμε να πάρουμε τη χώρα μας μπροστά», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top