ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκά Χριστούγεννα θα περάσουμε στην Κύπρο! Βροχές καταιγίδες και χιόνια στο «καιρικό μενού»

Λευκά Χριστούγεννα θα περάσουμε στην Κύπρο! Βροχές καταιγίδες και χιόνια στο «καιρικό μενού»

Ψυχρή αέρια µάζα καλύπτει την περιοχή, ενώ σχετικά χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, από την Τετάρτη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, στους 5 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην τρεις βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά, αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργά το απόγευµα στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια, τοπικά στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Τη νύκτα τα φαινόµενα θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα ορεινά και τη νύκτα στα ψηλότερα ηµιορεινά θα σηµειώνεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα σηµειωθεί τοπικά χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top