Ένας πρόσφυγας από την Κύπρο στο VOICE! Τι θα τραγουδήσει;

Ένας πρόσφυγας από την Κύπρο στο VOICE! Τι θα τραγουδήσει;

Ομολογουμένως δεν έχουμε ξανακούσει κάτι παρόμοιο από συμπατριώτη μας σε talent show...

Eίμαστε μια ανάσα πριν από τα battles. Το 13ο και προτελευταίο επεισόδιο των blind auditions έχει 12 νέες συναρπαστικές φωνές που επιχειρούν να κερδίσουν τους coaches.


O Kωστής Μαραβέγιας έχει συγκεντρώσει έως τώρα 26 διαγωνιζόμενους. Οι άλλοι τρεις coaches ισοψηφούν. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν από 28 τραγουδιστές στις ομάδες τους.


Στο επεισόδιο της Τετάρτης, 29/12, θα ακούσουμε μοναδικές φωνές σε υπέροχα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Θα συγκινηθούμε, θα ζήσουμε ανατροπές και μεγάλη αγωνία.


Mια μαθήτρια θα μας ταξιδέψει με τη φωνή της, μια διερμηνέας που μιλάει πέντε γλώσσες και τραγουδάει σε αυτές, μια σπουδάστρια μικροβιολογικού εργαστηρίου, μια τραγουδίστρια που συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη, μια οικονομολόγος με ποντιακές ρίζες, και ένας Κύπριος πρόσφυγας.

Ο συμπατριώτης μας θα ανέβει στην σκηνή και θα ερμηνεύει ένα ιστορικό κομμάτι για τα κατεχόμενα της Κύπρου...


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE