LIFESTYLE

George Michael: Ποιοι θα κληρονομήσουν την αμύθητή του περιουσία; 120 εκατομμύρια ευρώ!

George Michael: Ποιοι θα κληρονομήσουν την αμύθητή του περιουσία; 120 εκατομμύρια ευρώ!

Παρόλο που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 53 του χρόνια είχε ήδη φτιάξει την διαθήκη του...

 Παρά το γεγονός ότι ο George Michael ήταν πολύ γενναιόδωρος και έδινε χρήματα συχνά τόσο σε φιλανθρωπίες, όσο και στους συγγενείς και τους φίλους του η περιουσία του σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ξεπερνάει τα 120 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα στη διαθήκη του ο τραγουδιστής αφήνει χρήματα στους αγαπημένους του καρδιακούς φίλους Martin Kemp και τη σύζυγό του, τα παιδιά τους που τα έχει βαφτίσει  και φυσικά στον τελευταίο του σύντροφο Fadi Fawaz, ο οποίος και βρήκε το άψυχο σώμα του στο κρεβάτι...

Επίσης φημολογείται ότι στη διαθήκη του αφήνει χρήματα στις δυο αδελφές του Μέλανι και Γιόντα αλλά και στον ξάδελφό του Άντρο.

Εκτός από τα μετρητά, ο τραγουδιστής είχε στην κατοχή του και πολλά ακίνητα. Το σπίτι του στο Oxfordshire αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, μια έπαυλη στα Βόρεια του Λονδίνου αξίας 8 εκατομυρίων λιρών αλλά και σπίτια κοντά στην θάλασσα στο Σίδνεϊ και το Λος Άντζελες.

Ο τραγουδιστής έχει επίσης στην κατοχή του και ανεκτίμητα έργα τέχνης, στα οποία επένδυσε με τον πρώην σύντροφό του Κenny Goss.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top