ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 23ΧΡΟΝΗΣ: Την βγάζουν τρελή οι συγγενείς – Επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της οι ψυχολόγοι

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 23ΧΡΟΝΗΣ: Την βγάζουν τρελή οι συγγενείς – Επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της οι ψυχολόγοι

Φρίκη προκαλούν τα όσα αποκάλυψε στους ειδικούς η 23χρονη κοπέλα από την Λεμεσό, η οποία κατήγγειλε την Παρασκευή 23/12, τον πατέρα της ότι την βίαζε από την ηλικία των 12 ετών.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Με την υποστήριξη της ψυχολόγου της η 23χρονη βρήκε την δύναμη να καταγγείλει στην Αστυνομία τα όσα βιώνει από την εφηβική της ηλικία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι ανακριτές της υπόθεσης προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς την εξέταση της πολύ σοβαρής καταγγελίας.

Με λεπτούς χειρισμούς αλλά και με την συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών όπως και με την ειδική ομάδα που έχει συσταθεί για τέτοιας φύσεως καταγγελίες, οι ανακριτές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος.

ΣΟΚ στο Παγκύπριο από την ιστορία της 23χρονης: Γνώριζαν μάνα και αδελφός αλλά της έλεγαν να μην τον καταγγείλει γιατί...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η 23χρονη έχει ήδη εξεταστεί από ομάδα ειδικών οι οποίοι επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της. Άξιο αναφοράς είναι πως από την άλλη πλευρά, οι δικοί της, την βγάζουν τρελή λέγοντας της μάλιστα πως προέβη στην καταγγελία αυτή για να τους εκδικηθεί.

Θυμίζουμε πως η παραπονούμενη ανέφερε στην καταγγελία της, πως τόσο η μητέρα αλλά και ο αδελφός της, γνώριζαν τι περνούσε όμως της έλεγαν να μην μιλήσει γιατί θα τους έκανε ρεζίλι στο χωριό.

Η Αστυνομία διερευνά με προσοχή τα όσα έχουν καταγγελθεί, ενώ οι ανακρίσεις από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 23χρονης συνεχίζονται.

Να σημειώσουμε πως το διάταγμα κράτησης του 46χρονου λήγει την Πέμπτη 29/12,  με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού θα οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου για να ζητήσουν ανανέωση του διατάγματος του.

Ο 46χρονος μάλιστα αρνείται τις κατηγοριές που του καταλογίζει η κόρη του, ενώ παραδέχεται πως την περασμένη Δευτέρα 19/12 την είχε κλωτσήσει στα πόδια.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν άντεξε άλλο η 23χρονη - Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την βίασε!

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top