Γαλλία: Σύλληψη υπόπτου για σχεδιασμό επίθεσης την Πρωτοχρονιά

Γαλλία: Σύλληψη υπόπτου για σχεδιασμό επίθεσης την Πρωτοχρονιά

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για τον σχεδιασμό επίθεσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προχώρησε η αστυνομία στα νοτιανατολικά της Γαλλίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές άλλα δύο άτομα, ο ένας από τους οποίους θεωρείται ύποπτος ότι σχεδίαζε επίθεση στην αστυνομία, συνελήφθησαν σε άλλη αστυνομική έφοδο στη νοτιοδυτική Γαλλία, στη Τουλούζη.

Στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, που αποτέλεσαν στόχο επιθέσεων ισλαμιστών, η αστυνομία έχει αυξήσει την παρουσία της σε τουριστικά σημεία σε μεγάλες πόλεις και άλλες πυκνοκατοικημένες περιοχές, έπειτα από μία επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Ο άνδρας, που συνελήφθη δυτικά της Τουλούζης, «είναι γνωστός στις (αστυνομικές) υπηρεσίες, θεωρείται ύποπτος ότι ήθελε να πραγματοποιήσει επίθεση στις 31 Δεκεμβρίου».

Δικαστική πηγή επιβεβαίωσε τις συλλήψεις και τόνισε ότι έγινε την Τρίτη και αφορούσαν δύο διαφορικές περιπτώσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE