ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε επίσημη διαταγή για τις υπηρεσίες των ΣΥΟΠ – Έλαβαν και τον 13ο τους

Έφτασε επίσημη διαταγή για τις υπηρεσίες των ΣΥΟΠ – Έλαβαν και τον 13ο τους

Τέλος στην παραφιλολογία που δημιουργήθηκε εδώ και δυο μήνες στις τάξεις των επαγγελματιών οπλιτών αναφορικά με τις υπηρεσίες τους, έβαλε το ΓΕΕΦ με επίσημη πλέον διαταγή επιβεβαιώνοντας το ThemaOnline.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το ΓΕΕΦ ενημέρωσε επίσημα όλες τις μονάδες ότι οι Συμβασιούχοι Οπλίτες θα εκτελούν 8 υπηρεσίες το μήνα και θα λαμβάνουν για όλες τους απαλλαγή την επόμενη μέρα στις 9:00 το πρωί κάτι που είχαμε γράψει από τις 18/11/2016 και μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Ξεκάθαρο το ΓΕΕΦ με τις απαλλαγές των επαγγελματιών οπλιτών – Τι θα γίνει με τους παραπονούμενους

Ωστόσο, όσο η επίσημη διαταγή αργούσε να φτάσει στις μονάδες τόσο οι Συμβασιούχοι Οπλίτες επιδίδονταν σε εικασίες και παράπονα πάνω σε αβάσιμες πληροφορίες ότι δηλαδή δεν θα λαμβάνουν απαλλαγές την επομένη των υπηρεσιών τους.

Η μόνη περίπτωση που δεν θα δικαιούνται να λάβουν απαλλαγή σύμφωνα με την διαταγή είναι όταν την επόμενη μέρα της υπηρεσίας τους υπάρχει για παράδειγμα προγραμματισμένη τριήμερη άσκηση.

Σύμφωνα με την διαταγή μέχρι τις 20/2/2017 θα εξεταστεί το ενδεχόμενο εάν και εφόσον οι ανάγκες το επιτρέπουν οι υπηρεσίες να μειωθούν στις 6 ώστε να εκδοθεί και σχετική οδηγία πριν την 1 Μαρτίου του 2017.

Πήραν και τον 13ο τους

Οι ΣΥΟΠ ως εργαζόμενοι πλέον στον Δημόσιο τομέα έλαβαν κανονικά την Τετάρτη (28/12) το ποσό που τους αναλογεί ως 13ο μισθό τα οποία υπολογίζονται κοντά στα 180 ευρώ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top