ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να παραδώσει το φαγητό και του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να παραδώσει το φαγητό και του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα

Κλάπηκε καθώς ο διανομέας μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από διευθυντή καταστήματος παρασκευής έτοιμου φαγητού στη Λευκωσία ότι, γύρω στις 7.50μ.μ. την Τρίτη 4/1, ενώ διανομέας του καταστήματος μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου στάθμευσε τη μοτοσικλέτα του για να παραδώσει παραγγελία, άγνωστος πλησίασε τη μοτοσικλέτα και την έκλεψε. 

Η μοτοσικλέτα φέρει αριθμούς εγγραφής ΜΡΤ833 και είναι μάρκας LΙΝΗΑΙ LASER, κυβισμού 125cc, χρώματος μπλε, αξίας €1,800 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE