ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ο καταζητούμενος Ινδός δολοφόνος εζήτησε μου 5 ευρώ να κάμει εγχείρηση» - «Είχε τυλιγμένο χέρι»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ο καταζητούμενος Ινδός δολοφόνος εζήτησε μου 5 ευρώ να κάμει εγχείρηση» - «Είχε τυλιγμένο χέρι»

Μαρτυρία που έφτασε στο ToThemaOnline, ύστερα από το δημοσίευμα μας με τις φωτογραφίες των καταζητούμενων προσώπων για τον φόνο που διαπράχθηκε στην Δερύνεια την Τετάρτη (4/1), αναφέρει ότι ένας εκ των τεσσάρων Ινδών καταζητούμενων εθεάθηκε στην Λευκωσία.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει ότι, γύρω στις 14:15 την Τετάρτη (4/1), ένας άνδρας Ινδικής καταγωγής, περιπλανιόταν στην Λεωφόρο Αθαλάσσας στην Λευκωσία, μπαινοβγαίνοντας σε καταστήματα της περιοχής, ζητώντας 5 ευρώ για να κάνει εγχείρηση.

Ο άνδρας αυτός, είχε τραύμα πάνω στο αριστερό του χέρι και το είχε δέσει με άσπρο ρούχο ώστε να σταματήσει προφανώς την αιμορραγία.

Αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος, με το που είδε το δημοσίευμα μας με τις φωτογραφίες των τεσσάρων καταζητούμενων, αναγνώρισε στο πρόσωπο αυτού του άνδρα, έναν εκ των τεσσάρων Ινδών ανδρών που ψάχνει η Αστυνομία για το φονικό που έγινε στην Δερύνεια, και έσπευσε να μας ενημερώσει. Δεν μπόρεσε όμως, να καταλάβει αν ήταν ο 24χρονος Rupinderpal Singh ή ο 21χρονος Kovark Khera αφού όπως παρατηρείται έχουν μια ομοιότητα στην φυσιογνωμία τους.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ο εν λόγω άνδρας, φορούσε πράσινο σκούρο σακάκι, είχε στον ώμο σακίδιο και φορούσε χειμωνιάτικο σκούφο.

Σύμφωνα επίσης με άλλη αδιασταύρωτη πληροφορία, πολίτης φέρεται να είδε κάποιον άλλο εκ των τεσσάρων καταζητουμένων στην επαρχεία Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης:  

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Αδίστακτος ο δολοφόνος – Πώς τον έσφαξε

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «...την μάνα σου και το σόι σου» - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς που έφερε τον φόνο – Γνωστός ο δράστης

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών - Η αιτία πίσω από τα μαχαιρώματα και γιατί άναψαν τα αίματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τους έσφαξαν μπροστά τους - Στην Αστυνομία για ανάκριση οι τρεις φίλοι του θύματος

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Μπούκαραν στο διαμέρισμα τους και άρχισαν να τους μαχαιρώνουν - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top