ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-σοκ: H στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω σε στρατιώτες στην Ιερουσαλήμ!

Βίντεο-σοκ: H στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω σε στρατιώτες στην Ιερουσαλήμ!

Οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη δυτική Ιερουσαλήμ είναι συγκλονιστικές.

Το φορτηγό διακρίνεται να πέφτει πάνω σε μια ομάδα ανυποψίαστων στρατιωτών, οι οποίοι στέκονταν στην άκρη του δημοφιλούς πεζόδρομου Αρμον Χανατζιβ, τινάζοντας στον αέρια τα κορμιά τους. Πανικόβλητοι κάποιοι άλλοι τρέχουν να σωθούν.



Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν -τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας ηλικίας γύρω στα 20 όλοι τους- ενώ οι αρχές εξουδετέρωσαν τον οδηγό του φορτηγού.

Το παρμπρίζ του φορτηγού ήταν διάτρητο από σφαίρες όταν έφθασαν δεκάδες διασώστες και αστυνομικοί στην περιοχή κι απέκλεισαν την περιοχή από τους 15 τραυματίες, ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τέσσερις σε σοβαρή.

Ισραηλινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση. Ο δράστης είναι Παλαιστίνιος και κατάγεται απ' τη γειτονική συνοικία Τζαμπέλ Μουμπαμπέρ της ανατολικής Ιερουσαλή, όπως μετέδωσε η τηλεόραση.

Από την 1η Οκτωβρίου του 2015 μέχρι σήμερα οι επιθέσεις με στόχο Ισραηλινούς έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 246 Παλαιστινίους, 36 Ισραηλινούς, δύο Αμερικανούς, έναν Ιορδανό, έναν Αιγύπτιο και έναν Σουδανό, σύμφωνα με έναν απολογισμό του AFP. Οι περισσότεροι από τους Παλαιστίνιους που έχουν σκοτωθεί είναι οι δράστες ή οι πιθανοί δράστες αντι-ισραηλινών επιθέσεων.



 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top