ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πατέρας παρενοχλούσε σεξουαλικά την 10χρονη του κόρη – Σάπισε στο ξύλο την γυναίκα του όταν του ζήτησε τον λόγο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πατέρας παρενοχλούσε σεξουαλικά την 10χρονη του κόρη – Σάπισε στο ξύλο την γυναίκα του όταν του ζήτησε τον λόγο

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 10χρονου κοριτσιού και βίας στην οικογένεια από τον ίδιο τον πατέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», όλα άρχισαν όταν η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά ένεκα της περίεργης συμπεριφοράς που παρουσίαζε το κοριτσάκι της αλλά και ο σύζυγος της.

Η μητέρα έμεινε άναυδη όταν άνοιξε τον υπολογιστή του, διαπιστώνοντας ότι υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες της κόρης τους όπως και άλλων ανήλικων παιδιών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ίδια βγήκε εκτός ελέγχου σπάζοντας τον υπολογιστή του συζύγου της. Ακολούθως ο ύποπτος της επιτέθηκε χτυπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματος της προκαλώντας πραγματική σωματική βλάβη.

Ο πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτηση του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE