Αντ. από Γενεύη: Ανεπιθύμητος απ’ όλους ο Ερντογάν - «Οι δυο πλευρές δεν έχουν φτάσει σε ακτίνα πάρε-δώσε»

Αντ. από Γενεύη: Ανεπιθύμητος απ’ όλους ο Ερντογάν - «Οι δυο πλευρές δεν έχουν φτάσει σε ακτίνα πάρε-δώσε»

Με τις δύο πλευρές να μην είναι ακόμη σε ακτίνα συμφωνίας και με τις συνομιλίες να μην έχουν αποκτήσει τη δυναμική που όλοι θα επιθυμούσαν, η παρουσία του Προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στην διεθνή διάσκεψη της Πέμπτης μόνο ζημία θα έκανε στις συνομιλίες.

Του Γιώργου Γεωργίου,

απεσταλμένου του ThemaOnline στην Γενεύη

«Αν έρθει με όλα τα θέματα ανοιχτά οι συνομιλίες θα μπορούσαν να ξεφύγουν από το πλαίσιο», μας ανέφερε αρμόδια πηγή.

Ιδιαίτερα ανήσυχος είναι και ο Τ/κ ηγέτης καθώς με την παρουσία του εδώ περνά σε δεύτερο ρόλο αν όχι σε τελευταίο και συνομιλητής σε όλα θα είναι ο Ερντογάν. 

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε συνεργασία με την Αθήνα επεξεργάζονται σενάριο ξαφνικής άφιξης του Τούρκου Προέδρου και αίτημα όπως συζητηθούν και κλείσουν όλα τώρα.

«Οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει ακόμη σε ακτίνα παρε-δώσε» δήλωσε στο Themaonline αρμόδια κυβερνητική πηγή.

Ωστόσο το χαρτί του 'παρε-δώσε' είναι στο τραπέζι και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αναπάσα στιγμή. Μια συμφωνία αύριο στο εδαφικό όσο απομακρυσμένη και αν φαντάζει τώρα θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τη διαδικασία σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Fitch: Αποτελεί ακόμη μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική πορεία της χώρας μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Fitch: Αποτελεί ακόμη μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική πορεία της χώρας μας

Η επιβεβαίωση της αξιολόγησης της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον οίκο Fitch στο Α-, με θετική προοπτική, αποτελεί ακόμη μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική πορεία της χώρας μας, έγραψε στο X ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE