Απίστευτο! Κοσμηματοπώλης σκοτώνει ληστή που πήγε να τον κλέψει – VIDEO

Απίστευτο! Κοσμηματοπώλης σκοτώνει ληστή που πήγε να τον κλέψει – VIDEO

Εν ψυχρώ πυροβόλησε και σκότωσε ένας κοσμηματοπώλης έναν από τους δυο ληστές που εισέβαλαν στο μαγαζί του.

Το περιστατικό συνέβη στη Γεωργία τον προηγούμενο μήνα και καταγράφηκε από την κάμερα του καταστήματος του 64χρονου κοσμηματοπώλη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ξαφνικά δυο ένοπλοι ληστές εισβάλουν στο μαγαζί. Ο 64χρονος, χωρίς να χάσει χρόνο βγάζει το όπλο που είχε και πυροβολεί τον άνδρα ο οποίος είχε επιχειρήσει να τον πυροβολήσει πρώτος.

Ο ληστής πέφτει νεκρός ενώ ο άλλος ληστής τράπηκε σε φυγή.

Στον 64χρονο άνδρα δεν επιβλήθηκε κάποια ποινή. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε άλλη επιλογή από το να ανοίξει πυρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE