Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό
Κατέληξαν σε σειρά αποφάσεων κατά τη σύσκεψη στο Προεδρικό οι αρμόδιες υπηρεσίες, εμπλεκόμενοι και Κυβέρνηση για διαχείριση αφθώδους πυρετού.

Μέλη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών που δρα στην πόλη της Λάρνακας είναι τα πρόσωπα που εντόπισε η ΥΚΑΝ το απόγευμα της Κυριακής 15/01.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης» την Τρίτη 17/01, μετά από πληροφορίες που είχε στην κατοχή της ΥΚΑΝ, ανέκοψε για έλεγχο το όχημα 35χρονου γνωστού προσώπου στην Αστυνομία για άλλες ποινικές υποθέσεις.
Ο 35χρονος στην θεά των αστυνομικών έβαλε τη μεθαμφεταμίνη στο στόμα του για να μην γίνει αντιληπτή από την Αστυνομία.
Φυσικά μετά από ερευνά στο όχημα του, ο 35χρονος παρέδωσε τις δυο ναύλων σακουλές ναρκωτικών ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε τη Δευτέρα 16/01 διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον και των δυο.
Διαβάστε ακόμη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




