LIFESTYLE

Βόμβα ολκής από Κύπρια διαγωνιζόμενη: «Μάλλον δεν πάνε τους Κύπριους στο Rising Star!» VIDEO

Βόμβα ολκής από Κύπρια διαγωνιζόμενη: «Μάλλον δεν πάνε τους Κύπριους στο Rising Star!» VIDEO

Δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο και μιλά αποκλειστικά στο ThemaOnline αποκαλύπτοντας κάτι που δεν φανταζόμασταν. Δύο μέρες πριν το live, η παραγωγή «για το καλό της», της άλλαξε το τραγούδι.

Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Επί της ευκαιρίας της ονομαστικής της εορτής, 17/1/2017, επικοινώνησα με την Αντωνία Στυλιανού για να της μεταφέρω τις ευχές μου και όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση καταπιάστηκε με το Rising Star και το γεγονός ότι την Κυριακή, 8/1/2017,  κατά την εμφάνισή της στο live του talent show του ΑΝΤ1, δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο. 

Συζητώντας επί τούτου με την 26χρονη τραγουδίστρια δεν μπορούσα να μην την ρωτήσω κατά πόσο περίμενε αυτή ότι θα ήταν η έκβαση της συμμετοχής της στο σόου. Η απάντησή της λακωνική και σαφέστατη: «Όχι ήταν αδικία. Σχεδόν το καταλάβε όλη η Κύπρος».

Σχετικά με το αν το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν επιλογή δική της, η Λεμεσιανή αποκρίθηκε με παράπονο ότι το τραγούδι ήταν κάτι που της «επέβαλε» για το «καλό της» η παραγωγή του Rising Star: «Θεωρησα ότι το τραγούδι δεν μπορούσε να δωσει περισσότερα πράγματα. Για το καλό μου, μου είπαν ότι έπρεπε να μου δώσουν άλλο κομμάτι και μου έδωσαν αυτό. Αρχικά ήταν να πω ένα τραγούδι της Αλέξιου, το οποίο ήταν μέσα στη λιστα μου...».

«Για να μην τους πάω κόντρα, αφού το καλοσκέφτηκα αποφάσισα να ακούσω την παραγωγή... Ρούχα και τραγούδι ήταν επιλογή της παραγωγής. Είναι λες και δεν πάνε τους Κύπριους και προσπαθούν να τους φάνε έναν έναν».

Φυσικά οι ισχυρισμοί της Αντωνίας δεν μπορούσαν να είναι αποκυήματα της φαντασίας της και τεκμηρίωσε: «Δύο μέρες μετά πήρε τηλέφωνο η μάμα μου στην Ελλάδα και στην παραγωγή και θέλησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο δύο μέρες πριν εμφανιστώ στο σόου, μου ζήτησαν να αλλάξω τραγούδι  και η απάντηση που έλαβε ήταν: “Όταν ανέβηκε στην σκηνή η κόρη σας, η τηλεθεαση κτύπησε κόκκινο“. 

Και για να ακριβολογούμε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που φτάνουν στο ThemaOnline η παραγωγή επέβαλε σε ακόμα μια συμπατριώτισσά μας να τραγουδήσει κάτι που δεν ήθελε και το αποτέλεσμα δεν άρεσε ούτε στο κοινό, αλλά ούτε και στην κριτική επιτροπή. Μάλιστα οι κριτές της είπαν ότι ήταν λάθος το τραγούδι που επέλεξε να πει...

Σχετικά με το αν θα ξαναπήγαινε στο Rising Star αν είχε την ευκαιρία να γυρίσει τον χρόνο πίσω απάντησε με στόμφο η Αντωνία Στυλιανού: «Με τίποτα δεν θα ξαναδήλωνα συμμετοχή στο Rising Star», αλλά θα συμβουλεύε τα παιδιά που σήκωσαν τον τοίχο και κατάφεραν να μπουν στο Rising Star: «Nα μην το βάζουν κάτω και να μην αλλάζουν τα κομμάτια τους για κανένα λόγο. Να μην ακούν κανενα»

Κάνοντας τον απολογισμό της κατά την συνολική της πορεία στο Rising Star θεωρείς ότι έκανες λάθος την ερωτώ και αποκρίνεται με σιγουριά: «Ουσιαστικά δεν έπρεπε να αλλάξω κομμάτι και έπρεπε να πάω με εκείνο που είχα...».

Διαβάστε επίσης: Η Κύπρια που αναμένεται να «τορπιλίσει» τον τοίχο του Rising Star! Δύναμή της ο λατρεμένος της... που «έφυγε»...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top