LIFESTYLE

Η πιο αποτυχημένη εμφάνιση! Επικράτησε ο σέξι Κύπριος νοσηλευτής ή το παλληκάρι που έκλαιγε; VIDEO

Η πιο αποτυχημένη εμφάνιση! Επικράτησε ο σέξι Κύπριος νοσηλευτής ή το παλληκάρι που έκλαιγε; VIDEO

Ήταν και οι τρεις διαγωνιζόμενοι ξεκούρδιστοι... αλλά ο ένας εκ των τριών ξέσπασε σε κλάματα... με την Παπαρίζου να δυσανασχετεί και να ανεβαίνει στην σκηνή...

Αυτήν την κατάληξη δεν την περιμέναμε στα battles. Στο επεισόδιο του VOICE που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη, 19/1 ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις... για το συγκεκριμένο talent show.

Η Έλενα Παπαρίζου πρωτοτύπησε στο The Voice και έριξε στα battles τρεις παίκτες, προκειμένου να πάρει μαζί της στα νοκ άουτ τους δύο από αυτούς, αφού ένας από τους παίκτες της αποχώρησε και χάλασε το ένα εκ των δύο ντουέτων.

Συγκεκριμένα, οι Δίωνας Κουμπούρας, Γιάννης Ζαφειρίου και ο Κύπριος νοσηλευτής Δημήτρης Γεωργακούδης ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν “See you again”, προκαλώντας συγκίνηση στο πλατό.

Όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, αφού υπήρξαν παραφωνίες και ο Ρουβάς δεν δίστασε να τους αποκαλέσει «ξεκούρδιστους». Η Έλενα Παπαρίζου πήρε την ευθύνη πάνω της και επέλεξε σε πρώτη φάση να περάσει ο Δίωνας. 

Έλα όμως που μόλις έμειναν πάνω στην σκηνή ο Γιάννης Ζαφειρίου και ο Δημήτρης Γεωργακούδης, ο πρώτος ξέσπασε σε κλάματα, αναγκάζοντας την κριτή να ανέβει στην σκηνή για βάλει τέλος στην όλη κατάσταση. 

Στην επόμενη φάση η κριτής επέλεξε να τον περάσει λέγοντάς του «Έφυγες! Μην κλαις! Δεν θέλω να κλαις» με τον παρουσιαστή να ζητά να διασαφηνίσει την επιλογή της σχολιάζοντας «Αν κατάλαβα καλά ο Γιάννης συνεχίζει στα νοκ αουτ;». Εν τέλει ο Κύπριος Δημήτρης Γεωργακούδης δεν συνεχίζει στο The Voice...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top