ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Μελβούρνη- το οποίο κόστισε την ζωή τριών ατόμων- παρέσυρε 20 τραυματίες- βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση

Αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Μελβούρνη- το οποίο κόστισε την ζωή τριών ατόμων- παρέσυρε 20 τραυματίες- βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση

Τρεις νεκροί και 20 τραυματίες στην Μελβούρνη από αυτοκινητιστικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στις 20/1/2017 . Ισχυρίζονται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι Ελληνικής καταγωγής.

Ο άνδρας ο οποίος έπεσε σήμερα με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη σε ώρα αιχμής, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους--έναν άνδρα και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα 10χρονο παιδί-- εικάζεται ότι είναι ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Περισσότεροι από 20 είναι οι τραυματίες από την επίθεση που σημειώθηκε στις 2μμ τοπική ώρα σε περιοχή με εμπορικά κέντρα κοντά στην Μπερκ και Κουϊν Στριτ της Μελβούρνης, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός έριξε από πρόθεση το αυτοκίνητό του πάνω στους πεζούς, οδηγώντας με 60 χιλιόμετρα. Πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Τέσσερις από αυτούς είναι παιδιά και το ένα είναι σοβαρά.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός είναι ένας 26χρονος με ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ συνεργάζεται με τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Βικτόριας, ο οδηγός εμπλέκεται σε περιστατικό με επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Γουϊντσορ, ενώ πηγές αναφέρουν ότι επιτέθηκε με το αυτοκίνητό του στους πεζούς έπειτα από καυγά που είχε με τον αδελφό του.

Το περιστατικό δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top