LIFESTYLE

Έτσι χαλαρώνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους! Εντελώς άβαφη τρώει πουρεκκούθκια στο πατρικό της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι χαλαρώνει  η Χριστιάνα Αριστοτέλους! Εντελώς άβαφη τρώει πουρεκκούθκια στο πατρικό της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Τσάι και πουρεκκούθκια στης Γιαννούλας» γράφει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα like έπεσαν «βροχή».

Βλέπετε η Χριστιάνα δεν συνηθίζει να αναρτά στα social media στιγμές από την προσωπική της ζωή και φαίνεται πως το απόγευμα του Σαββάτου θα το περάσει οικογενειακά στο πατρικό της.

Εντελώς άβαφη και ακομπλεξάριστη η 33χρονη παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αδυναμία της στα….πουρέκια της μητέρας της ενώ με ένα φλιτζάνι τσάι στο χέρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

«Η πουρέκκα με τα πουρέκκια» έγραφαν στα σχόλια με την Χριστιάνα να ευχαριστεί όλους όσοι άφησαν κάτω από τη φωτογραφία του μήνυμά τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top