Ανεστάλη η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων Σάββα Βέργα και Μαρίας Σολομωνίδου

Ανεστάλη η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων Σάββα Βέργα και Μαρίας Σολομωνίδου

Αναστάληκε η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη λόγω της πρόσφατης απόφασης της ΕΕ καθώς η υπόθεση στηριζόταν εξ` ολοκλήρου σε τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήλθαν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των απειλητικών τηλεφωνημάτων, ο πρώην δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, η πρώην έκτακτης υπάλληλος του Δήμου Μαρία Σολομωνίδου,ο πατέρας της Ηλίας Σολομωνίδης και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σύφαντος.

Οπως έχει αναφερθεί στο δικαστήριο, η εθνική νομοθεσία η οποία προνοεί τη γενική και χωρίς διάκριση διατήρησης των δεδομένων επικοινωνίας όλων των πολιτών προσκρούει στο χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ.

Η Γενική Εισαγγελία είχε ζητήσει την αναβολή στις 9 Ιανουαρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο που ήταν ορισμένη η υπόθεση για ακρόαση προκειμένου, όπως αναφέρθηκε, να μελετήσει περαιτέρω της επιπτώσεις της απόφασης στην κυπριακή νομοθεσία.  

Την Πέμπτη 26/01 η υπόθεση αναστάληκε ενώ ήταν ορισμένη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE