«Φοράτε πάντα τη ζώνη σας» – Η Παναγιώτα, ο Ματθαίος και η Ελένη έκαναν το ίδιο λάθος

«Φοράτε πάντα τη ζώνη σας» – Η Παναγιώτα, ο Ματθαίος και η Ελένη έκαναν το ίδιο λάθος

Το νέο σλόγκαν της Αστυνομία που δεν πρέπει να ξεχάσεις «Φοράτε πάντα τη ζώνη σας. Μην κάνετε το ίδιο λάθος με άλλους. Με ένα ΚΛΙΚ ασφαλίστε τη ζωή σας»

Με ένα πρωτότυπο τρόπο για τα κυπριακά δεδομένα τα μέλη του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς όλους τους οδηγούς.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η Παναγιώτα, ο Ματθαίος και η Ελένη έκαναν το ίδιο λάθος, ένα λάθος που τους στέρησε τη ζωή. ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Θυμίζουμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η Παγκύπρια εκστρατεία  για τη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση όπου θα  συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 29/01.

Stay Alive - Always wear your seat belt...

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.