Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού – Προσπάθειες για αποφυγή ταλαιπωρίας πολιτών

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού – Προσπάθειες για αποφυγή ταλαιπωρίας πολιτών

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα κλείνουν τη μια λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα 700 μέτρων.

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα, 30/01/2017, και την Τρίτη, 31/01/2017, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 4 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες ελέγχου του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κόμβο του Γ.Σ.Π. μέχρι την Αλάμπρα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μια κατεύθυνση μόνο, σε τμήματα μήκους 700μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στις άλλες δύο λωρίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE