ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜYΘΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία αστυνομικού – «Είδα την μάνα να κρατά το νεκρό παιδί της, να του μιλά και να τον φιλά σαν να ήταν ζωντανός»

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜYΘΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία αστυνομικού – «Είδα την μάνα να κρατά το νεκρό παιδί της, να του μιλά και να τον φιλά σαν να ήταν ζωντανός»

Συγκλονισμό προκάλεσε η μαρτυρία αστυνομικού που κατέθεσε την Πέμπτη 26/01 ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού τα όσα αντίκρισε στο σπίτι του θύματος, Οδυσσέα Θεμιστοκλέους στις 14 Οκτωβρίου 2015 στην Παραμύθα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε με τις μαρτυρίες πέντε αστυνομικών. Ανάμεσα στους αστυνομικούς και ο φωτογράφος της Εγκληματικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου όπου φωτογράφισε την σκηνή του φονικού καθώς και την νεκροτομή του 19χρονου Οδυσσέα.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή διαδικασία (26/01) κατατέθηκαν ως τεκμήρια συνολικά 204 φωτογραφίες τόσο από την σκηνή αλλά και από την νεκροψία του άτυχου 19χρονου εθνοφρουρού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, συγκλονισμό και αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του λοχία 1302 ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι αντίκρισε μόλις εισήλθε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας Θεμιστοκλέους.

«Είδα την μητέρα και σύζυγο του δράστη, να είναι γονατισμένη πάνω από την σορό και να φιλά το θύμα» αναφέρει στην κατάθεση ο μάρτυρας.

Μεταξύ άλλων επισημάνει πως «η γυναίκα αυτή δεν καταλάβαινε τι γίνονταν γύρω της. Έξω από την κοιλιά του θύματος εξείχαν τα εσωτερικά του όργανα και αυτή συνέχισε να του μιλά και να τον φιλά ως σαν να ήταν ζωντανός».

«Αυτή η σκηνή θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου για πάντα» ανέφερε στο τέλος της μαρτυρίας του ο αστυνομικός.

Να σημειώσουμε πως παρών στην διαδικασία ήταν και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος προσλήφθηκε από τον κατηγορούμενο για να βοηθά τον δικηγόρο υπεράσπισης του.

Θυμίζουμε πως ο 69χρονος Τιμολέων Θεμιστοκλέους αμφισβητεί την ιατροδικαστική εξεταστή και τα ευρήματα της.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσωπεί ο δικηγόρος της Δημοκρατίας Αντρέας Αριστείδης ενώ εντός των επομένων δικάσιμων αναμένεται να καταθέσει ο 22χρονος αδελφός του θύματος, Αλέξανδρος Θεμιστοκλέους όπου είναι και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας και είδε την εκτέλεση του αδελφού του από τον πατέρα του.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top