ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες ρυθμίσεις στο λιμάνι Λεμεσού με την εμπορικοποίησή του, από τις 29 Ιανουαρίου

Νέες ρυθμίσεις στο λιμάνι Λεμεσού με την εμπορικοποίησή του, από τις 29 Ιανουαρίου

Έτοιμες να αναλάβουν το νέο τους ρόλο, από τις 29 Ιανουαρίου, ως διαχειριστές στο λιμάνι Λεμεσού δηλώνουν οι εταιρείες Eurogate Container, DP World Limassol Limited και P&O Maritime Cyprus Ltd, οι οποίες σε κοινή ανακοίνωση με το Υπουργείο Μεταφορών και την Αρχή Λιμένων, ενημερώνουν για τις νέες ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν.

Όπως αναφέρεται "οι νέες ρυθμίσεις προκύπτουν από τη διαδικασία εμπορικοποίησης του Λιμανιού και τις σχετικές Συμβάσεις Παραχώρησης που υπογράφτηκαν τον Απρίλιο του 2016, κατόπιν ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού".

"Έχει προηγηθεί μεταβατική περίοδος εννέα μηνών και, πλέον, η Αρχή Λιμένων Κύπρου και οι προαναφερόμενες ιδιωτικές εταιρείες διαχείρισης του Λιμανιού Λεμεσού είναι έτοιμες να αναλάβουν τους νέους τους ρόλους", προστίθεται.

Υπενθυμίζεται πως Eurogate Container Terminal Limassol Limited αναλαμβάνει τη διαχείριση του τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων, η DP World Limassol Limited τη διαχείριση του τερματικού σταθμού γενικού εμπορίου και επιβατικού και η  P&O Maritime Cyprus Ltd τις θαλάσσιες υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι κάθε Διαχειριστής θα έχει ξεχωριστή είσοδο για το τερματικό που έχει αναλάβει, και ότι θα υπάρχουν νέες ρυθμίσεις σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους του Λιμανιού, για τα οποία γίνεται τακτή ενημέρωση στους χρήστες.

Συγκεκριμένα, για τον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, η είσοδος στο λιμάνι θα γίνεται από τον κάθετο δρόμο, μέσω του κυκλικού κόμβου του Ladies' Mile, ενώ για τον τερματικό σταθμό Γενικού Εμπορίου η είσοδος (υφιστάμενη κύρια είσοδος) θα γίνεται από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Ομονοίας.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top