ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές, καταιγίδες και χιόνι το μενού του καιρού – Χιόνια ακόμη και στα ημιορεινά

Βροχές, καταιγίδες και χιόνι το μενού του καιρού – Χιόνια ακόμη  και στα ημιορεινά

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή 27/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχομένως και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον ένα βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε 27/01 ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως και καταιγίδα ενώ σταδιακά θα υπάρξει αισθητή βελτίωση. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα επικρατεί παγετός.

Το Σαββατοκυρίακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Το Σάββατο η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top