ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΟΣΦΙΛΩΤΗ: Κρίσιμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 17χρονος μετά από τροχαίο – Συγκρούστηκε με το όχημα 21χρονης φοιτήτριας

ΜΟΣΦΙΛΩΤΗ: Κρίσιμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 17χρονος μετά από τροχαίο – Συγκρούστηκε με το όχημα 21χρονης φοιτήτριας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, τραυματίστηκε κρίσιμα την Πέμπτη 26/01 το απόγευμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στον παλιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 4:30  το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη με συνεπιβάτες ακόμη δύο πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο πριν την είσοδο του χωριού Μοσφιλωτή, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε 17χρονος με επιβάτη 18χρονο και οι δύο από χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του μοτοποδηλάτου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 18χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 17χρονος οδηγός διαπιστώθηκε, ότι υπέστη τραύμα στο λαιμό και οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 17χρονου θεωρείται κρίσιμη.

 Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, οι επιβαίνοντες του μοτοποδηλάτου φαίνεται, ότι δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Ο Περιφερειακός Σταθμός Κοφίνου σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top