Σκηνές «άπειρου κάλλους» από μεθυσμένους βρετανούς τουρίστες – Αρνούνται να τους «νταντεύουν» οι αστυνομικοί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκηνές «άπειρου κάλλους» από μεθυσμένους βρετανούς τουρίστες – Αρνούνται να τους «νταντεύουν» οι αστυνομικοί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεθυσμένοι Βρετανοί τουρίστες επιδίδονται σε όργια σε παραλίες με την Αστυνομία να αρνείται να τους προσέχει καθώς δεν τους συμφέρει.

Βρετανοί τουρίστες στο νησί της Ίμπιζα, με πολλά mg αλκοόλ στο αίμα τους, επιδίδονται σε όργια και άσεμνες πράξεις τόσο στους δρόμους της πόλης όσο και στην παραλία.

Γύρω στις 750 χιλιάδες Βρετανοί μεταβαίνουν στο ισπανικό νησί κάθε χρόνο και γίνονται «πασίγνωστοι» από τις άσεμνες τους πράξεις με τις ημίγυμνες φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο διαδικτύου. 

Οι Ισπανοί αστυνομικοί αρνούνται να εργαστούν στο νησί, καθώς ,όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, δεν πληρώνονται αρκετά με τις μηνιαίες τους απολαβές να μην μπορούν να καλύψουν τα έξοδα διαμονής τους στο νησί. 

Οι εν λόγω αστυνομικοί, λαμβάνουν επιπρόσθετα €220 για να εργάζονται το νησί, αλλά είναι μόλις τα μισά από όσα παίρνουν οι συνάδελφοί τους που δουλεύουν στις Κανάριες Νήσους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νησί εργάζονται 241 αστυνομικοί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE