ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κινδύνεψε με παράλυση όταν μαχαιρώθηκε τέσσερις φορές– Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με τον κολλητό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κινδύνεψε με παράλυση όταν μαχαιρώθηκε τέσσερις φορές– Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με τον κολλητό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη ένα τραγικό ξημέρωμα στην Αγία Νάπα τον άφησαν κλινήρη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί του είχαν πει ότι κινδύνευε να μην περπατήσει ξανά. Τώρα τρέχει στη μνήμη του νεκρού του φίλου...

Ο λόγος για τον 22χρονο Μπεν Μπαρκερ, τον καλύτερο φίλο του Τζορτζ Λο που άφησε την τελευταία του πνοή σε δρόμο της Αγίας Νάπας, όταν δέχθηκαν φονική επίθεση από τους Σαλίμ Αχμέτ και Μεχμέτ Ακπινάρ.

Ο Μπάρκερ έξι μήνες μετά τον χαμό του φίλου του αποφάσισε να τρέξει σε δυο ημιμαραθωνίους το Σαββατοκύριακο 11-12/02. Στόχος του να συγκεντρωθούν 5.000 στερλίνες, χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες στήριξης ανθρώπων που είναι θύματα εγκληματικών ενεργειών.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα kentonline δήλωσε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Είχα τέσσερις μαχαιριές, ενώ το μαχαίρι προκάλεσε τραύμα 5,5 ιντσών. Για ένα χρονικό διάστημα οι γιατροί ερευνούσαν ενδεχόμενη ζημιά κινητικού νεύρου και με ενθάρρυναν να μην προσπαθήσω να σηκωθώ. Η πλήρης ανάρρωσή μου ήταν σοβαρή έγνοια για μένα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Έτσι, δεν σκεφτόμουν τόσο την κατάστασή μου. Προσπαθούσα να διαχειριστώ την απώλεια του καλύτερού μου φίλου.

Ευτυχώς για μένα, υπήρχαν πολλοί καλοί άνθρωποι γύρω μου, σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Μπεν που είναι σύμβουλος για λογισμικά, περιέγραψε τη στιγμή της φονικής επίθεσης: «Είδα έναν άνθρωπο να έρχεται μέσα από το πλήθος και να προσπαθεί να κτυπήσει τον Τζορτζ ή να του επιτεθεί.

Εκείνη τη στιγμή δεχόμουν κτυπήματα στην πλάτη. Μαχαιρώθηκα τέσσερις φορές ενώ την τελευταία φορά ο δράστης άφησε το μαχαίρι στην πλάτη μου.

Όταν γύρισα πίσω μου, ο άνθρωπος που με είχε μαχαιρώσει είχε φύγει. Τράβηξα το μαχαίρι και το έβγαλα από την πλάτη μου. Ξέρω ότι λέμε πως δεν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο, όμως όταν νοιώθεις ένα ξένο αντικείμενο στο σώμα σου, θέλεις να το αφαιρέσεις».

«Μόλις το τράβηξα έξω είχα είχα μια από τις στιγμές διαύγειας. Άκουσα κραυγές. Ένα κορίτσι που ήξερε τον Τζορτζ αρκετά καλά, φώναζε ότι ο Τζορτζ είχε μαχαιρωθεί στον λαιμό. Ήμουν πιθανότατα ένας από τους φίλους που τον είχαν δει ζωντανό για τελευταία φορά, όταν ήμασταν στο ασθενοφόρο μαζί. Είχε και δεν είχε τις αισθήσεις του. Ήταν η τελευταία ευκαιρία που είχα να του μιλήσω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top