ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τα δυο τραγικά λάθη της 29χρονης που επέφεραν τον σοβαρό τραυματισμό της

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τα δυο τραγικά λάθη της 29χρονης που επέφεραν τον σοβαρό τραυματισμό της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο χωριό Λέμπα της Πάφου όταν όχημα που οδηγούσε 29χρονη ανατράπηκε επανειλημμένως με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2) σε επικίνδυνη στροφή.

Η ίδια εκσφενδονίστηκε από τον ανεμοθώρακα  του οχήματος και νοσηλεύεται σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου από στο Γ.Ν Πάφου με θλάση εγκεφάλου, πολλαπλά κατάγματα  και συνθληπτικό  κάταγμα σπονδύλου.

Τα μοιραία της λάθη

Η νεαρή οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ο τραυματισμός της θα ήταν σίγουρος πιο ανώδυνος αφού δεν θα εκσφενδονιζόταν από το όχημα.

Το δεύτερο λάθος της 29χρονης, ήταν η υπερβολική ταχύτητα, αφού σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η νεαρή φαίνεται να έτρεχε σε μια επικίνδυνη στροφή.

Η αστυνομία αναμένει τις εξετάσεις αλκοόλης στο αίμα της για να διαπιστωθεί αν πέραν της μη χρήσης ζώνης και της υπερβολικής ταχύτητας η ίδια ήταν και μεθυσμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό τροχαίο στη Πάφο! Όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα και εκσφενδόνισε νεαρή οδηγό – Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top