ΠΑΡΑ-THEMA

Κύπρια ηλικιωμένη ψάχνει σε κάδους για τροφή - Εκαταντήσαμεν αηδία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπρια ηλικιωμένη ψάχνει σε κάδους για τροφή - Εκαταντήσαμεν αηδία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απογοήτευση. Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας. Έχουμε ντροπιάσει την ιστορία τους έθνους μας και ντροπιαστεί προς τους νεότερούς μας, που τους παραδίδουμε αυτή την εξευτελιστική εικόνα της Κύπρου.

Της Χρύσως Καλούδη 

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν μία ηλικιωμένη γυναίκα και έναν άνδρα να ξεχωρίζουν τα σκουπίδια, προσπαθώντας να μαζέψουν φαγώσιμα. 

Το θέμα του άρθρου δεν ήταν απλώς να τραβήξουμε τις φωτογραφίες για να προβάλουμε την κατάσταση, αλλά για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να συνειδητοποιούμε την σοβαρότητα και την τραγικότητα που επικρατεί τριγύρω μας. 

Αν σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο να γεμίζουμε το στομάχι μας με σκουπίδια από καλάθους σκυβάλλων, στο προσεχές μέλλον σε ποιό ξένο κατώφλι θα σερνόμαστε για ένα κομμάτι ψωμί;

Ποιός φέρει ευθύνη για την κατάντια της γιαγιάς;

Ποιός φέρει ευθύνη για την κατάντια της γιαγιάς και των υπόλοιπων, όσων βρίσκονται στην ίδια μοίρα;

Αν  δεν έχετε τα κότσια να ομολογήσετε ένοχοι, τουλάχιστον πάρτε τις ευθύνες που σας αναλογούν και κάντε τους τετραψήφιους μισθούς σας να φαίνονται δικαιολογημένοι.

Δείτε τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

  

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top