ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Άφησε μεγάλες ζημίες στον Δήμο η θεομηνία – Επίσημη ανακοίνωση

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Άφησε μεγάλες ζημίες στον Δήμο η θεομηνία –  Επίσημη ανακοίνωση

Πολλαπλά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την απρόσμενη θεομηνία στο Δήμο Λακατάμιας την Πέμπτη (9/2).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Δήμος έλαβε πέραν των 70 κλήσεων για προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε οδικά δίκτυα και οικίες λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης και βροχόπτωσης,

Εξι συνεργεία του Δήμου δούλευαν μέχρι αργά το βράδυ για εξομάλυνση της κατάστασης ενώ υπήρχε συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία,

Επίσης, συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν από το πρωί της Παρασκευής 10/2 για αποκατάσταση των ζημιών.

Με την ευκαιρία αυτή, η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, απευθύνει ευχαριστίες προς όλους τους δημότες Λακατάμιας για την κατανόηση και συνεργασία που επέδειξαν.

Ευχαριστίες απευθύνει και στο εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου που δούλεψε σκληρά χθες 9/2 και σήμερα 10/2 και στους Δημοτικούς Συμβούλους που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ενόψει και του Σαββατοκύριακου (11-12/2), σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι δημότες Λακατάμιας μπορούν να επικοινωνούν με την Ομάδα Άμεσης Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΟΑΕΔ) στο τηλέφωνο 99174644.

Από ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλημμύρησαν οι δρόμοι στην Λακατάμεια – Αυτοκίνητα «παρέλυσαν» στους δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο στο ύψος του προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο – Επεμβάσεις ανδρών της πυροσβεστικής για αποπαγιδεύσεις

Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω χαλαζόπτωσης – Έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Κύπρο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.