ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεαρός βιοπαλαιστής, πατέρας μιας ανήλικης κορούλας και φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ, ο άτυχος Λεονάρδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας νεαρός βιοπαλαιστής, πατέρας μιας ανήλικης κορούλας και φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ, ο άτυχος Λεονάρδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλο ένα νέο παιδί μόλις 28 ετών, έσβησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής (12/2) στον δρόμο Κολοσσίου – Ερήμης στη Λεμεσό.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο Λεονάρδο Πέρεζ Χιλ, Κύπριος υπήκοος από την Κουβά, βρήκε τραγικό θάνατο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε πλαγιολίσθησε και χτύπησε σε όχθο με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκσφενδονιστεί από το παράθυρο του συνοδηγού και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Τροχαίων Δυστυχημάτων Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς δήλωσε με βεβαιότητα ότι ο Λεονάδρο θα ήταν εν ζωή αυτή τη στιγμή εάν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Α. Καφάς: «Θα ήταν μαζί μας σίγουρα αν φορούσε ζώνη» - Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου οδηγού

Ο άτυχος νεαρός από την Κούβα είχε Κυπριακή υπηκοότητα και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού μόλις τριών ετών η οποία μένει ορφανή. Ο ίδιος ήταν μόνιμος κάτοικος Λεμεσού και φοίτησε τα μαθητικά του χρόνια στο Λύκειο της Λινόπετρας.

Ήταν ένας άνθρωπος βιοπαλαιστής που έκτισε τη ζωή στην Κύπρο και εργαζόταν σε κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών.

Ο νεαρός πατέρας αν και κατοικούσε στη Λεμεσό, φαίνεται να θαύμαζε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όταν η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να φτάσει στους «8» του Champions League.

No automatic alt text available.

Η νενομισμένη νεκροτομή του άτυχου νεαρού θα γίνει τη Δευτέρα στις 9:00 το πρωί στο Γ.Ν Λεμεσού από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top