LIFESTYLE

Τις πρόδωσε το instagram τους! 14 Φεβρουαρίου και κάποιες Κύπριες επώνυμες είναι μόνες! ΦΩΤΟ

Τις πρόδωσε το instagram τους! 14 Φεβρουαρίου και κάποιες Κύπριες επώνυμες είναι μόνες! ΦΩΤΟ

Παρουσιάστρες, μοντέλα και τραγουδίστριες ποζάρουν με τα σκυλιά τους, τα γαλατάκια τους, τραγουδούν με ήλιο...

Μπορεί να είναι πετυχημένες, ταλαντούχες και πολύ εμφανίσιμες, αλλά ο έρωτας ακόμα να τους κτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα να είναι μόνες την ημέρα των ερωτευμένων. 

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις Κύπριες επώνυμες που είναι «μόνες σαν το λεμόνι» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αρχή κάνουμε με την Έλενα Μωυσή, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τα φετινά καλλιστεία του MEGAONE, η οποία ευχήθηκε «Happy valentines....με ήλιον!!!».

Η Κάλια Ελευθερίου πόζαρε στο instagram με τις δύο τις αγάπες, το γαλατάκι σοκολάτας και τον σκύλο της, που ακούει στο όνομα Άλπους.

 

Η Κυριακή Κοτσιάμπαση, το κορίτσι που έκανε μεγάλο ντόρο με την παρουσία της στο VOICE εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε δημόσια ότι δεν είναι σε σχέση. Όπως έγραψε η Diva του talent show στα social media: «14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Εμείς οι ερωτεύσιμοι πότε γιορτάζουμε;». 

Image may contain: text

 

 

Και η Δήμητρα Μακρυγιάννη πόσταρε στο instagram τον σκύλο της σε μια καρδία με τη λεζάντα: «love tsupis». Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι μόνη της και πρόσφατα το δήλωσε και on camera ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα την περάσει με τον σκύλο της. 

Image may contain: text

Στην λίστα μας και ένας άντρας. Ο Νικόλας Ιωαννίδης πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του, την οποία αποκαλεί την ηρωίδα του: «My valentine! My hero! Happy valentine mum».

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top