Είντε: «Πρέπει να ξεπεράσουμε τα τελευταία εμπόδια» - Δύσκολο το «τελευταίο μίλι» του Κυπριακού

Είντε: «Πρέπει να ξεπεράσουμε τα τελευταία εμπόδια» - Δύσκολο το «τελευταίο μίλι» του Κυπριακού

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο κοινότητες δεν είναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι είναι δυνατό να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Σε δηλώσεις ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την Τετάρτη 15/2, ο κ. Ειντε είπε ότι οι τελευταίες εξελίξεις προκαλούν ανησυχία σε όλους διότι, όπως είπε, παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα, οι δύο ηγέτες χρειάζονται ευρεία στήριξη από τις κοινότητες προκειμένου να προχωρήσουν στο τελευταίο μίλι της διαδικασίας, το οποίο όπως είπε, είναι και το πιο δύσκολο.

«Είναι σημαντικό», ανέφερε, «να ξεπεράσουμε τα τελευταία εμπόδια».

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE