ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΡΕΔΙΟΥ: Κομματιάστηκε το ένα αυτοκίνητο – Στο Νοσοκομείο δυο στρατιωτικοί και νεαρός οδηγός λόγω σοκ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΡΕΔΙΟΥ: Κομματιάστηκε το ένα αυτοκίνητο – Στο Νοσοκομείο δυο στρατιωτικοί και νεαρός οδηγός λόγω σοκ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πολύ βίαιη σύγκρουση δυο οχημάτων, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/2), στον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας στο ύψος του χωριού Αρεδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είδε την σύγκρουση, όχημα στο οποίο επέβαιναν στρατιωτικοί φέρεται να ανέκοψε τον δρόμο σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός.

«Το όχημα του νεαρού κινείτο στον κύριο δρόμο με κατεύθυνση τη Λευκωσία όταν το αυτοκίνητο των στρατιωτικών του ανέκοψε το δρόμο καθώς έβγαινε από παρακείμενο στενό δρόμο», σημειώνει.

Από την σοβαρή σύγκρουση χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό των δυο στρατιωτικών οι οποίοι έχουν τραυματιστεί και μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ο νεαρός οδηγός του ιδιωτικού οχήματος μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο λόγω του σοκ που υπέστη από την σύγκρουση.

Όπως μας σημειώνεται ήταν ευτύχημα που δούλεψαν οι αερόσακοι του νεαρού γιατί αυτή τη στιγμή θα θρηνούσαμε.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά βίαιη αφού το  ένα εκ των δυο οχημάτων έχει στην κυριολεξία γίνει κομμάτια.

Δείτε τις φωτογραφίες από το όχημα των στρατιωτικών : 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο με στρατιωτικό όχημα στο Αρεδιού - Στη σκηνή πυροσβεστική για απεγκλωβισμό τραυματιών

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE