ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να καταγγείλει διάρρηξη και κατέληξε με χειροπέδες! Καταζητείται για απάτη 21.000.000 η 36χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να καταγγείλει διάρρηξη και κατέληξε με χειροπέδες! Καταζητείται για απάτη 21.000.000 η 36χρονη

Δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους όρους που έθεσε το δικαστήριο για να αφεθεί ελεύθερη και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονη Ρωσίδα, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής 17/2 όταν μετά από καταγγελία της για διάρρηξη, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε εναντίον της διεθνές ένταλμα σύλληψης για υπόθεση παράνομων τραπεζικών δραστηριοτήτων και απάτης, ύψους €21 εκατομμυρίων.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου «χθες αργά το απόγευμα προσήλθε στο ΤΑΕ 36χρονη από τη Ρωσία, η όποια κατήγγειλε διάρρηξη που διαπράχθηκε πριν μέρες στο σπίτι της και κατά τον έλεγχο που έγινε στους Η/Υ της Αστυνομίας , διαπιστώθηκε ότι είναι καταζητούμενη με διεθνές ένταλμα σύλληψης από το 2014».
 
Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως «ο λόγος που καταζητείτο ήταν ότι μαζί με άλλα πρόσωπα έκλεψαν μετοχές ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ».
 
Η 36χρονη οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο το οποίο διέταξε όπως η ύποπτη αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ωστόσο λόγω του ότι οι τράπεζες είναι κλειστές σήμερα, η ίδια δεν μπορούσε να εκπληρώσει τον όρο για τραπεζική εγγύηση 120 χιλιάδων ευρώ.
 
Ως εκ τούτου οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χρήματα από την τράπεζα της.
 
Στις 17 Μαρτίου έχει εξάλλου οριστεί, στο δικαστήριο, η διαδικασία για έκδοση της.

 

Aπο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE