ΠΑΦΟΣ: Στο «κόκκινο» η αγωνία – Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου ψαρά από τη Λεμεσό

ΠΑΦΟΣ: Στο «κόκκινο» η αγωνία – Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου ψαρά από τη Λεμεσό

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 18/2 οι έρευνες για εντοπισμού 31χρονου ο οποίος πήγε για ψάρεμα στην περιοχή του Πωμού στην Πάφο. Με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισε η επιχείρηση.

Τον 31χρονο από τη Λεμεσό ψάχνουν πτητικά και πλωτά μέσα και συγκεκριμένα σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ένα ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς και δύο σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας. 

 Να θυμίσουμε ότι ο 31χρονος Ελληνοκύπριο δύτης από την Λεμεσό ο οποίος είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή του Πωμού στις 0700 το πρωί με σκοπό να ψαρέψει με ψαροντούφεκο

Όταν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 18/ οι οικείοι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία. 

(φωτογραφία αρχείου)

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου δύτη – Άφαντος πέραν των 24 ωρών

ΠΩΜΟΣ: Νέα εξέλιξη για τον 31χρονο δύτη Ανδρέα Γιάγκου – Εντοπίστηκε και το δεύτερο ψαροντούφεκο

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του αγνοούμενου δύτη – Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών- Τι δηλώνει φίλος του που συμμετέχει στις έρευνες

ΠΑΦΟΣ-ΕΞΕΛΙΞΗ: Bρέθηκε το ψαροντούφεκο και η σημαδούρα ασφαλείας του 31χρονου δύτη - Εντατικές οι έρευνες

Ώρες αγωνίας: Επιχείρηση για εντοπισμού του 31χρονου Λεμεσιανού δύτη – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής

ΠΑΦΟΣ: Στο «κόκκινο» η αγωνία – Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου ψαρά από τη Λεμεσό

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΑΦΟΣ: Αγνοείται 30χρονος ψαροντουφεκάς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.