Καρναβάλι Λεμεσού: Έβρισαν τον ΑΠΟΕΛ μέσα από το ΡΙΚ – «Εδώ Λεμεσός, γ… το ΑΠΟΕΛ!» - VIDEO

Καρναβάλι Λεμεσού: Έβρισαν τον ΑΠΟΕΛ μέσα από το ΡΙΚ – «Εδώ Λεμεσός, γ… το ΑΠΟΕΛ!» - VIDEO

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα και οι άβολες στιγμές στην παρέλαση του καρναβαλιού στη Λεμεσό την Κυριακή (26/2).

Συγκεκριμένα δυο νεαρά πρόσωπα επέλεξαν να βρίσουν χυδαία και δημοσίως μέσα από τις συχνότητες του ΡΙΚ την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ φωνάζοντας «εδώ Λεμεσός, γ… το ΑΠΟΕΛ!».

Ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ πάγωσε για μερικά δευτερόλεπτα αφού αντιλήφθηκε ότι η βρισιά ακούστηκε καθαρά και δυνατά για να απολογηθεί μετά από λίγη ώρα για το ατυχές περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λατίνα σεξοβόμβα που αναστάτωσε ολόκληρο το καρναβάλι Λεμεσού – VIDEO

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου έστειλε επιστολή στον ΑΠΟΕΛ – «Σας ευχαριστούμε για τις επιτυχίες, αυξάνουν την πελατεία μας!»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE