ΠΑΡΑ-THEMA

Διαλύθηκαν τρεις οικογένειες - Ο χαροκαμένος πατέρας που τραβούσε τα μαλλιά του από το τραγικό συμβάν

Διαλύθηκαν τρεις οικογένειες - Ο χαροκαμένος πατέρας που τραβούσε τα μαλλιά του από το τραγικό συμβάν

Ας σταματήσουμε για λίγο τον χρόνο, γιατί όσο κυλάει, τόσο πιο πολύ φοβόμαστε να μην χάσουμε και τους δικούς μας ανθρώπους από δυστυχήματα. Οι ειδήσεις δεν παύουν κάθε βραδυ να αναμεταδίδουν σκηνές από θανατηφόρα τροχαία.

Της Χρύσως Καλούδη

Τις τελευταίες εβδομάδες το μόνο που ακούμε είναι οι κραυγές αλλά και ο σπαραγμός των μητέρων που χάνουν τα παιδιά τους από τροχαία και ασθένειες.

Στην περίοδο αυτή των εορτών, δεν συμβαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο δυστυχήματα, με νέους που χάνουν την ζωή τους.

Αυτό όμως που καθήλωσε τον κόσμο ήταν το δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ελλάδα, ένα μόλις 3 χρονών παιδί, μία μητέρα, και δύο νέα παιδιά,  έχασαν την ζωή τους μετά από μία σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων, ως αποτέλεσμα να διαλυθούν  τρεις οικογένειες.

Μία στάση για τουαλέτα, αυτό ήταν που του κόστισε την ζωή του παιδιού του πατέρα αλλά και της γυναίκας του.

Ποιος του το προμελέτησε, ότι για κάτι δευτερόλεπτα από δική του ανάγκη θα έχανε τα δύο πιο πολύτιμα πράγματα στην ζωή του.

Η Posche συνέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, που ήταν παραμερισμένο στον δρόμο περιμένοντας τον πατέρα αλλά και σύζυγο για να συνεχίσουν την πορεία τους.  

Η πορεία όμως δεν συνεχίστηκε ποτέ, το μόνο που απέμεινε, είναι ένας σοκαρισμένος πατέρας και σύζυγος που βγήκε έξω και έπιανε τα μαλλιά του από την απόγνωση, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα, μια πύρινη γραμμή και κομματιασμένα κομμάτια του αυτοκινήτου του και της Posche.  

Αν ήξερε, ή αν τουλάχιστον στάθμευε λίγα μέτρα πιο πάνω ή πιο κάτω από την περιοχή που ήτανε, τίποτα δεν θα συνέβαινε.

Αλλά μάλλον η μοίρα όπως συνηθίζουν κάποιοι να λένε δεν σκέφτηκε ούτε το 3χρονο παιδάκι αλλά ούτε και την νεαρή γυναίκα που περίμεναν τον πατέρα να τελειώσει.

Στην περίοδο αυτών των εορτάσιμων ημερών, τρείς οικογένειες θα κηδεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top