LIFESTYLE

Το τελευταίο βαρύ ζεϊμπέκικο του Παντελίδη ξανά στις οθόνες μας!

Το τελευταίο βαρύ ζεϊμπέκικο του Παντελίδη ξανά στις οθόνες μας!

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή του Παπαδόπουλου θα ξαναπροβληθεί ύστερα από απαίτηση του κόσμου.

Απόψε στις 22.10 το βράδυ ο ALPHA Κύπρου, επαναφέρει την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά».

Μια συγκινητική εκπομπή με ξεχωριστές στιγμές και το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha, τα τελευταία Χριστούγεννα λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Δείτε ένα διαφορετικό αφιέρωμα από την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στον ALPHA με τον τραγουδιστή που άγγιξε την καρδιά μας…

Μεταξύ άλλων παρέα με τον Παντελή στην τελευταία αυτή ιστορική τηλεοπτική παρουσία ήταν ο Βασίλης Καρράς, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης και οι αδελφοί Κωσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη.

Γύρω από το τραπέζι την παρέα συμπληρώνουν οι: ΑγγελικήΝικολούλη, Λάκης Γαβαλάς, Φανή Χαλκιά, Παύλος Κοντογιαννίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Ράνια Κωστάκη, Σοφία Παυλίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, Λάουρα Νάργες, Εύη Φραγκάκη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Σόφη Πασχάλη, Νίκος Αναδιώτης και Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, την Παρασκευή, 3/2, στις 22.10 το βράδυ, στον ALPHA Κύπρου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top