Έξι... μονόπλευρες συλλήψεις στο «Παπαδόπουλος» - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έξι... μονόπλευρες συλλήψεις στο «Παπαδόπουλος» - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν από την Αστυνομία τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Νέοτερες και ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα επεισόδια που ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα, σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και αστυνομικών, όταν οι πρώτοι επιτέθηκαν κατά των μελών της δύναμης.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Σοβαρά επεισόδια στο «Παπαδόπουλος» – Έσπασαν αυτοκίνητα – Συμπλοκές και δακρυγόνα

Μάλιστα, η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία κάνει λόγο για έξι συλλήψεις οπαδών της «Κυρίας».

Ένας αστυνομικός που είχε καθήκοντα στο παιχνίδι τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η Αστυνομία προέβη σε ρίψη δακρυγόνων προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο τα επεισόδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.