ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Αστυνομία απέτρεψε το «ραντεβού θανάτου» των οπαδών Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ – Το σημείο όπου συναντήθηκαν

Η Αστυνομία απέτρεψε το «ραντεβού θανάτου» των οπαδών Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ – Το σημείο όπου συναντήθηκαν

Ιδιαίτερα δυσάρεστη τροπή θα μπορούσαν να πάρουν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή (12/03) έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ.

Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στο πλαίσιο διαδικασίας για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης σε βάρος πέντε οπαδών της Ανόρθωσης (από 16 εώς 20 ετών), οι οπαδοί των δυο συλλόγων διαπληκτίζονταν στην οδό Λύσου Σαντάμα.

Ευτυχώς η Αστυνομία επενέβη έγκαιρα αποθώντας τους μεν οπαδούς της Ανόρθωσης προς το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τους δε υποστηρικτές των γαλαζοκιτρίνων προς το κατάστημα LA STAMPA.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, προέκυψε μαζική επίθεση προς τους αστυνομικούς, τουλάχιστον σύμφωνα με τη θέση της Αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 150 οπαδοί που σύμφωνα με τις ενδείξεις εξήλθαν από τη Νότια Κερκίδα (σημείο όπου βρίσκονταν οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης), εξαπέλυσαν άγρια επίθεση σε βάρος των αστυνομικών.

Τους έριχναν πλαστικές καρέκλες, πέτρες και ξύλα. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί, ο ένας στον καρπό του αριστερού χεριού, κι ο άλλος υπέστη σχίσιμο στην κνήμη (του έγινε συρραφή του τραύματος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Στην Αστυνομία τέσσερις οπαδοί της «Κυρίας» - Κατήγγειλαν επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξι συλλήψεις οπαδών της Ανόρθωσης και τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί ο απολογισμός των επεισοδίων

Έξι... μονόπλευρες συλλήψεις στο «Παπαδόπουλος» - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Σοβαρά επεισόδια στο «Παπαδόπουλος» – Έσπασαν αυτοκίνητα – Συμπλοκές και δακρυγόνα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top